A Four Seasons Hotel Gresham Palace lett a legjobb európai luxushotel a TripAdvisor 2015-ös ranglistáján. A világ egyik legnépszerűbb utazási oldalán a szállodákat a felhasználók értékelése alapján rangsorolják. Az oldalt havonta 315 millióan látogatják és már több mint 200 millió értékelést osztottak meg rajta.

Az európai első helyezés a világranglistán a negyedikre volt elegendő a Four Seasons Hotel Gresham Palace számára. Ezt a listát egy maldív-szigeteki szálloda vezeti, a Lankanfushin lévő Gili Lankanfushi Maldives, amelyet a Costa Rica-i La Fortuna de San Carlosban található Nayara Hotel Spa & Gardens, valamint a kambodzsai Siem Reapben működő Shinta Mani Club Siem Reap követ.

A díjat a tökéletes szerviz, a magas minőség és az értékek fémjelzik, na és az olyan különleges szolgáltatások, mint az Opera Experience, melynek keretében a luxusszálloda vendégei vacsorázhatnak a Operaház színpadán. Közben privát előadás szól, Leonardo di Clemente séf ötfogásos gourmet-vacsorája kényeztet és persze Lotz Károly monumentális kupolafreskója ejt ámulatba.

Szívből gratulálunk a sokadik sikerhez!