A Louis Vuitton egy ötperces visszaszámlálós fly-back szerkezetes szépséggel készült tavaly az LV kupára, idén pedig a TAG Heuer kavarja fel a vizet ezzel a limitált kiadású, Amerika-kupás Aquaracerrel.

A vitorlázás Forma-1-ének tartott látványos megmérettetésen a prémium- és luxuskategóriás óramárka az Oracle csapatát erősítette lélekben. Újdonságuk könnyen olvasható fekete számlapot kapott, rajta kontrasztos, piros kronográf- és csontváz percmutatókkal, valamint a szerkezet esszenciáját adó öt ablakos visszaszámlálóval. A funkció három különböző színnel alkalmazkodik a három ötperces időintervallumhoz, így ez egyaránt használható az 5, a 10 vagy akár a 15 perces visszaszámlálásokhoz is.

A betekerhető koronás, dupla biztonsági tömítéses, héliumszelepes ketyegő 500 méteres vízmélységig garantál abszolút vízállóságot, jelképezve ezzel a TAG elhivatott vízi sportos küldetését. 43mm-es tokján lévő forgatható lünettája ultra-ellenálló fekete kerámiából készült, mely remekül passzol az Aquaracer szálrahúzott, polírozott rozsdamentes acél házához.