Az 1980-ban alapított Hublot, mely leginkább a „The Art of Fusion” filozófiája - azaz a felhasznált anyagok szokatlan koncepciója - alapján vált ismertté a svájci luxusóra rajongók közt, az új időmérő-kollekciója mellé stílusos napszemüvegekkel is készült.

A napszemüvegekhez a szintén svájci Marcus Marienfeld munkatársainak szakértelmét hívta segítségül. A dizájnerek kézzel készített titán keret és szürkéskék CR-39-es lencsék ötletével álltak elő. Az egyedi sorszámokkal ellátott kollekció kétféle színváltozatban érkezik majd; nyers titán és éjfekete.

---

A Hublot luxusóráiban egyébként napjaink legkomolyabb óraszerkezeti megoldásai köszönnek vissza, így például a tourbillon, a nagy dátum, a járástartalék-kijelzés és a split second sem ismeretlen a vásárlók számára.

Népszerűségük egyik titka - a kiváló minőségen, a kényelmes viseleten és tetszetős dizájnon túl -, hogy a vezetőség sok energiát fektet a legkülönbözőbb rangos sportesemények támogatásába is, így gyakran tűnnek fel Hublot logók, limitált kiadású órakülönlegességek labdarúgó bajnokságok, síversenyek vagy éppen F1 szezonokon.