A Goût de Diamants - Taste of Diamonds lett a világ legdrágább pezsgője. 1,8 millió dolláros árát és az említett rekorder címet azonban leginkább csak az Alexander Amosu által tervezett „luxuspalacknak” és a rajta elhelyezett vakítóan ragyogó gyémántnak köszönheti. Az amúgy tetszetős, fekete alapon tömör fehérarany címkés üveg állítólag a londoni Goût de Diamants egyik privát ügyfelének készült rendelésre.

Szerény véleményünk szerint - gyémánt ide vagy oda - egy palack Dom Pérignon 2000-es, egy Mumm Cuvée R. Lalou 1998-as vagy éppen egy Egérie de Pannier 2000-es champagne kategóriákkal stílusosabb választás a „gyémántok ízeként” hype-olt újdonságnál. Bugatti Veyront is felülmúló árából például egy igen hangulatos kis baráti összejövetelt lehetett volna szervezni, ahol ráadásként minden meghívott vendégre egy-egy palack Louis Roederer 2002-es Cristal prestige cuvée jutott volna, persze a limitált Philippe di Meo kiadásban…